אתה היית מוכן לחיות לבד כל החיים?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/08/2015 | 23:12 | מאת: -חנה

מה שווה העבודה כשבסופו של יום אתה לבד? היית מוכן לחיות כך את החיים שלך?

הי חנה, אני לא מבין את השאלה שלך ואת הטון התוקפני. אני - אם את באמת שואלת (וכבר כתבתי לך זאת בעבר) - לא הייתי נשאר בעמדה הפאסיבית שלך. את משתמשת כל הזמן בשפה שמעידה על כך שלך אין שום יכולת השפעה על הסביבה. את רק מגיבה. אני מעדיף לחפש היכן אני יכול להשפיע על הסביבה. אז משער שלא הייתי לבד כל החיים, אלא אם הייתי בוחר זאת. אודי

30/08/2015 | 21:23 | מאת: לחנה

זוגות מתגרשים. בני זוג מתים בדמי ימיהם. ועוד בעיות. אפשר גם להרגיש לבד בזוגיות. בן אדם צריך להלחם על האושר שלו. זה קשה זה לא קל. דיכאון ומרירות משאירים אותו במצב אומלל. בואי תנסי גם את לצאת מהמצב הזה. תבקשי מהיקום בן זוג. תתפללי. תדמייני. תחפשי הזדמנויות. המזל מחכה גם לך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית