אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/08/2015 | 12:31 | מאת: מיכ

היא אמרה בעצמה שצריך שהפגישות יהיו סדירות..ושוב זה לא ממש יוצא. היא לא יכולה בשעה שלנו שבוע הבא ולא מצאנו זמן אז שוב אחכה שבועיים......ניסתה להציע שיחה, אני לא יכולה להסתגר בחדר לשעה בבית עם ילדים ובעל...זה לא לעניין....לא יכולה... בחדר חייכתי כמו תמיד, ככה אני מדברת בקלילות אבל זה לא כזה קליל :( היא ביקשה שאתקשר אליה... (היא אמרה לי את הסיבה והיא ממש מוצדקת שהיא לא יכולה, אוף) מבאס אותי כבר כל הטיפול הזה.....שנהיה גרוע יותר ואני רציתי יותר פגישות וקיבלתי פחות :( אוףףףףףף וכשאמרתי שאין טראומות מיוחדות...התכוונתי לניתוקים ודיסוציצאציה כי לא היה באלימות..דווקא בחביבות ואהבה.....ואוף......ורציתי אתה שומע?????? וכשנפסק ניסיתי שלא יפסיק...ילדה מפגרת....טפשה, כלם אומרות כמה זה רע ולי זה היה טוב.... :( ילדה בת 7.....נשארתי שם....דפוק! ופרסמת בכל זאת אז הנה תפרסם כמה אני טפשה.

27/08/2015 | 18:38 | מאת: הילה

http://youtu.be/rGGs-KDjXpI אלייך ובשבילך

הי מיכל, בהחלט ייתכן שיש דברים "טובים" שילד מקבל מיחס כזה, זה לא אומר שזה בסדר ולא אומר שלא מדובר בחוויה טראומטית. עובדה, תראי איך את מענישה את עצמך. והמבוגר כאן הוא האחראי, לא הילד. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית