ושוב עניין הכינוי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/08/2015 | 21:57 | מאת: Mika

אודי, שקראתי שאביב ומיכל הפנו אלייך שאלה לגבי מה שכתבתי והן כתבו "כתבת למיקה ש.." לא היה לי נוח עם המשפט הזה, נו..עם השם מיקה.. ואני כאן כל כך הרבה זמן עם הכינוי הזה שממש מרגיש לי מוזר להחליף משהוא שהוא קצת חלק ממני, מצד שני אני מרגישה מאוד חשופה פתאום. מאוד מאוד. אפילו חודרנות בכל פעם שמישהיא כאן כותבת את השם הזה. אני לא יודעת מה קורה לי..ולא מרגישה בטוחה בשם הזה פתאום. אולי שוב פרדייז? אני פתאום מבולבלת מהעניין הזה!!

הי מיקה, אני בעד להשאר עם הכינוי הנוכחי. לא אהבתי גם את ההחלפה הקודמת. יש לזה מחירים, וחבל. עדיף להשאר עם התחושות והחרדה והכל. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית