איבוד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/08/2015 | 22:00 | מאת: שירה

אודי, איך מישהו יכול ללכת לאיבוד בתוך עצמו? אני כותבת וזה נשמע כמו משפט סתום אבל כך אני מרגישה. נשאבת פנימה ולא מצליחה להפריד. אין נפרדות אני לא מוצאת רק אותי ולא יכולה להפריד ולתפקד. אני לא מצליחה לעבוד, לחשוב להתרכז. אולי זה כמו ללכת בתוך ערפל כבד לשמוע קולות ולא לדעת מי מדבר או כמה אנשים מדברים או איפה הם. כאילו מהתלים בי וקוראים לי מכאן ומשם ואני מסתובבת ומסתחררת והכל הופך לבליל קולות שהולכים ומתגברים ואי אפשר לכבות אותם. שבוע טוב שירה

03/08/2015 | 10:34 | מאת: אביב 11

שירה מחזקת אותך ..מכירה את הרעש הזה האין סופי, הוא מובן ולא את לא משתגעת. שולחת יד כוחות וחיבוק אם יעזור. שירה כרגע זה נראה לך אין סופי זה עובר / נחלש לא האמנתי שאני אכתוב דבר כזה אבל לקרוא אותך זה להבין איזו דרך עברתי. את תצליחי להתחבר לשירה אחת מאמינה בך.

הי שירה, את מיטיבה לתאר איך זה קורה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית