קליניקה חדשה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/08/2015 | 14:16 | מאת: מאי

היי אודי, המטפלת עברה קליניקה, ממש לא אהבתי את המקום החדש. החדר פיצי, ואנחנו יושבות מאוד קרוב אחת לשנייה.. וזה מפריע לי וגם יש רעש מבחוץ :/ אמרתי לה הכל..ופוחדת שקצת נפגעה. הקליניקה הקודמת הייתה מרווחת וסוג של יוקרתית.. ועכשיו זה בדיוק ההפך. רציתי לשאול שני דברים : אם מטופל היה אומר לך שהקליניקה החדשה שלך (מקום שאתה משכיר כמה ימים בשבוע) מכוערת ואפילו קצת מגעילה אותו, היית נעלב? ודבר שני האם לאחר הרבה שנים בקליניקה שבעיני נחשבה לטובה יש סיכוי שאתרגל לקליניקה שמרגישה לי מוזנחת קצת? תודה רבה אודי! מאי

הי מאי, אם זה אובייקטיבי - כדאי לחשוב על עיצוב ולא להעלב... אני משער שיקרו 2 דברים: גם תתרגלי וגם הקליניקה תהפוך ליותר בייתית ככל שהמטפלת תתאקלם בה ותוסיף ממגעה האישי. אודי

02/08/2015 | 17:11 | מאת: -חנה

המטפלת שלי עד לפני כמה חודשים הייתה במקום שמאוד אהבתי.. היא התקשרה אליי במיוחד ערב אחד לומר לי שהיא נאלצת לעבור למקום אחר (כמובן שהמעבר לא היה מיידי). המקום החדש מכוער בעייני, ואמרתי לה את זה הרבה מאוד פעמים, צעקתי לה את זה..אובייקטיבי הוא באמת םפחות יפה מהקודם, היתרון היחיד שיש ספה ובקודם הייתה לי כורסא אולי קצת התרגלתי ולמדתי להסתדר עם המקום אבל יש דברים שמפריעים לי וזה מה יש. אני קיוותי שהיא תעבור מקום.. כמה שאני לא אוהבת את המקום, אני אוהבת אותה ולכן אני מצליחה להסתדר עם זה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית