שאלה,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/07/2015 | 19:54 | מאת: doctor.help.me4

לפני כשבוע סיימתי לעבור הליך אבחון פסיכולוגי, אבחון פסיכודיאגנוסטי, ונאמר לי כי משוב מטעם הפסיכולוג אשר העביר לי את האבחון יהיה מוכן רק בעוד חודשיים-שלושה. אם כך, מדוע אבחון זה נחשב יעיל כל כך? לא יהיה זה יותר יעיל ואפקטבי לקבל תוצאות באופן מידיי/הכי מהיר שאפשר? יודעת אני כי עצם הכנת המשוב דורש הן זמן והן השקעה רבה, אך עדיין, אף אחד אינו מבטיח לי כי ממצאי האבחון יהיו רלוונטיים ושימושיים לי בעוד כחודשיים-שלושה. אשמח להסבר יותר מעמיק על כך.

שלום לך, את צודקת בהחלט. לעתים לוקח המון זמן עד למסירת התוצאות וזה לא ממש יעיל. יש לזה סיבות (מתמחים אטיים יותר וזקוקים לחתימה של מומחה-בכיר, עומס עבודה גדול וצורך באינטגרציה שדורשת מאמץ וזמן רב) אבל זה לא מצב רצוי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית