זוגיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/07/2015 | 01:12 | מאת: הילה

חגגנו היום את חג האהבה....() קניתי לו בושם והוא קנה לי לב ענק בבלון... והעיקר הכוונה.... טוב לי איתו, ממש כך! הצטלמנו ואנחנו יפים כל כך ביחד. הוא רצה שנשנה סטטוס בפייסבוק בהתחלה הסכמתי ולאחר מחשבה החלטתי לתת לזה עוד זמן.... אז מחקתי. וזה מרגיש לי יותר נכון. המשימה החשובה ביותר שלי בזוגיות זה לשמור על עצמי, את עצמי,ולא ללכת לאיבוד... בזה גם הפסיכולוג יעזור לי... שוב שבת שלום הילה

הי הילה, טוב שאת שומרת על עצמך, וטוב כל כך לשמוע שטוב לך ולכם... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית