מועקה מהטיפול

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/07/2015 | 21:58 | מאת: Aya

הי, נחמד פה:) אשמח להתיעץ אתכם ועם אודי. אני מטופלת טיפול פסיכולוגי כמעט שנה ואני מרגישה שהטיפול יוצר לי מועקה. לפני הפגישה אני רגועה וטוב לי ואחרי הפגישה לרב לא טוב לי. יש לי מחסומים מסויימים איתה. זה מעייף אותי. Help me....

שלום איה, כנראה שבמהלך הפגישה את "מתחברת" לתחושות מועקה שקיימות אצלך, שביום-יום אינך מחוברת אליהם. חשוב להעלות את זה בפגישה. הדבר הכי חשוב זה מה את מרגישה וצריך לדבר את זה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית