מה דעתך/כם?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/07/2015 | 18:58 | מאת: מיכ

ישבתי באוטובוס מאחורי משהיא שדברה בנייד והשמיעה דברים שאסור לה!!!!אני כמעט בטוחה שזה לא בסדר!1 ספרה על ילד לאימוץ כנראה על הטיפול בו ודברה כנראה עם הורים שרוצים אותו...ספרה עליו שהוא לא אלים, רק היה ספור עם הכלבה וספרה הכל! ופרטים....התפוצצתי, כמעט והערתי לה! ואני חושבת שפעם כבר שמעתי משהו דומה שדברו על מישהו בטיפול, חוצפה!!!!!!!!!!!!! וכל מה שיכולתי לחשוב היה הלואי שהיא לא כזו.....שהמטפלת שלי לא מדברת בנייד במקום ציבורי עליי כשכלם שומעים מסביב...איפה החסיון? אפילו אם לא אומרים שם של מישהו, אודי זה מותר? לדבר במקום ציבורי על מטופלים? איפה הפרטיות? ואם לא אומרים את שמו של המטופל? אז מה??????? אני פוחדת כבר לשתף אם זה ככה........ובגלל שאמרת שאנסה ניסיתי לקבוע איתה לשבוע הבא בשעה כל כך לא נוחה לי :( מקווה שאסתדר עם השעה :( אבל אחרי שקובעים מרגישה שנצח עד הפגישה.....ורוצה לשתף ופוחדת כבר...זה בסוף שבוע הבא.אודי מותר לדבר כך בקול רם על מטופל???? נשמע לי מוזר ולא אתי בכלל... מיכל

02/08/2015 | 14:31 | מאת: Mika

היי מיכל, לדעתי לא מתאים כלל, אבל מצד שני לעיתים קשה להימנע. זה כמו בבתי חולים שמבקשים מהצוות הרפואי להימנע מלשוחח על מטופלים במעלית..ויש אפילו שלטים על כך. יכולה לספר לך שרופאת המשפחה שלי לדוג' נמנעת מלשוחח עם מטופלים במסדרון ומסבירה שזה לצורך הגנה על הפרטיות שלהם..

הי מיכל, זה ממש לא תקין. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית