אמא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/07/2015 | 22:43 | מאת: Mika

אמא שלי ברוך ה' חיה ומתפקדת, אבל חסר לי ממנה כל כך אני רוצה שהיא תאהב אותי, אני רוצה שהיא תתעניין בי ובחיים שלי, שהיא תחשוב שאני מיוחדת וחכמה. אני רוצה שהיא תכין לי אוכל טעים, וגם שוקו ועוגיות קוקוס. הלוואי והיא תחשוב שאני יפה וחמודה. אני כועסת עלייה! אני כועסת עלייה כל כך. אני כועסת על כל מילת גנאי שהיא אמרה לי, על כל מכה שקיבלתי ממנה. על כל המשיכות שיער, ועל הבכי שבכיתי לבד בלילות וכשישבתי לבד על הרצפה בחדר. אני כועסת שלא היה לי למי לספר דברים שקרו לי. ואני סולחת לה על הכל ואוהבת אותה מאוד מאוד מאוד. ודואגת לה וכל כך רוצה שהיא תאהב אותי. אני רוצה שהיא תראה אותי ותבין שאני זקוקה לה. גם בגילי, ילדה רק רוצה את אמא.

הי מיקה, התקווה הזאת שאמא תהיה אוהבת ומתעניינת, למרות החסרים הכל כך גדולים - היא מפתח חשוב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית