היי אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/07/2015 | 10:15 | מאת: מימה

לגבי היכולת להיות בתחרות ולתת פייט לאחרים בשביל הסיכוי להשיג לעצמך פיסה מהעוגה.. למה יש אנשים שהרגשת הזכות הזאת באה להם יותר בקלות ואחרים שחוששים מזעם או כעס מאבק בהם או מחשבה שלילית עליהם ולכן מפחדים ולא מעיזים.. ? שמתי לב שכזה מגיע לתחרות עולה בי פחד מפני חוסר פרגון של האחר. איך אני מביאה את זה למצב שלא אהיה מוגבלת יותר בידי חשש שכזה וארשה לעצמי לפרוץ קדימה?

הי מימה, עם פחד צריך להתעמת. אני משער שזה נכון גם במקרה שלך. צריך לראות כיצד ניתן לאפשר זאת. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית