הכל הפוך אצלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/07/2015 | 06:59 | מאת: Mika

היי אודי, אני לא מצליחה לפתח העברה כלפי המטפלת הנוכחית שלי. האם העברה זה חלק הכרחי מהטיפול? אין לי צורך לפנות אליה בין המפגשים, ואילו במפגש השיח הוא מאוד חביב (אפילו שמביך מאוד לפעמים)..היא חביבה .. - לאן כל הרגשות מהטיפול הקודם הלכו? הם עדיין כאן...אני עדיין מתגעגעת למטפלת הקודמת ואני שונאת אותה כל כך. כל כך כל כך שונאת אותה. אני כועסת עלייה שהיא אדם לא ישר. הלוואי והיא הייתה נעלמת ולא הייתי הולכת אלייה מלכתחילה. מה הטיפשות הזו שלי לאהוב נשים רעות ומניפולטיביות ושקרניות ומרוחקות??? שלא מתנהגות אליי יפה. שכותבות לי משפטים קצרים וקרים, שעונות לי בציניות במפגש, שצוחקות עליי, שלא מבינות אותי בכלל. שאני כלום בשבילן!!!!!!!!!!!! אני רוצה לאהוב את המטפלת הנוכחית! אני רוצה לאהוב את בעלי! אני רוצה לאהוב אנשים שמתנהגים אליי יפה, שמכבדים אותי, שאכפת להם ממני. שאמפתים אליי...שמבינים אותי!!!! למה זה הפוך אצלי????????

הי מיקה, ומי אמר לך שזו לא העברה? באשר למשיכה שלך ל"הפוך": אני מנחש ניחוש פרוע - שזה מה שאת יודעת ומכירה ומשחזרת ביחסים שלך. חפשי את תמונת המקור. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית