לאודי וכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/07/2015 | 17:05 | מאת: אביב 11

בנות יקרות , אודי ואורי . שבת שלום שבת שלווה ורגועה שבת של צבירת כוחות ומנוחה. יודעת שתקופות מאתגרות קשות ויחד עם זה המון צמיחות התחלות חדשות מפחידות שמוציאות מאיתנו המון אומץ ועשייה. סומכת ומאמינה בכן . תודה שאתם כולכם כאן עבורי זה מחמם את הלב בכל פעם מחדש. https://www.youtube.com/watch?v=gonhwO3lA9g

30/07/2015 | 19:02 | מאת: מיכ

גם לך אביב יקרה! שמחתי לקרוא על התקדמות מדהימה!!!!!! כל הכבוד שאת לא מוותרת לעצמך!!!!עשי מה שטוב לך, מגיע לך! מיכל

ושיהיו רוחות טובות... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית