תודה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/07/2015 | 15:20 | מאת: אורי

לנשים היקרות שהגיבו. אני לא חושב שכל אחד חייב טיפול ותהליך, יש מי שזה מתאים.לו ויש מי שלא. אני אדם רגיל, היו לי חיים רגילים וילדות רגילה, לא עברתי טראומות ופגיעות איומות כמו שלכן. שרוט בדרכי שלי כמו כל אחד. הלכתי לאורך השנים עם עמליה גם ליעוץ זוגי וגם להתייעצויות בקשר לילדים וזה תמיד היה ממוקד כדי לעבור עוד משוכה ולנוע קדימה. ברור שמתבגרת צריכה את אמא שלה ומן הסתם גם דואגת לאבא שלה ויש דברים שתעדיף לא להגיד לי. גם ברור לי שיהיה בסדר, רק עניין של זמן. לבקש עצות פרקטיות זה גם ממש בסדר ואני משתדל לאסוף, לסנן ולהשתמש במה שמתאים לי. אורי

30/07/2015 | 19:01 | מאת: מיכ

אורי, נשמע שאינך ממש זקוק לאישורים ולעצות שלנו... לך עם מה שליבך אומר לך, נכון לא כל אחד בנוי לטיפול, אבל לי המטפלת אמרה שבאים אליה כל מיני אנשים ואפילו כאלה שסתם רוצים בלי בעיות מיוחדות. מותר לך להעזר, זה בסדר. לגבי אישה עשה למענך, הילדים יבינו ויסתדרו! אל דאגה, איתך, מיכל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית