שקט בערך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/07/2015 | 02:03 | מאת: רוני

אני שוב במקום ההזה שלא רוצה לרצות.זה לא כמו לא לרצות להזדקק. כי אני לא זקוקה שתדעו שאני פה בלי שתדעו שאני רוצה. הבנת? המטפל שלי יצא לשבועיים חופש. דיברנו על זה היום. אני חושבת שהפעם אני יצליח לשמור עחי גם כשהוא בחופש וגם כשהוא יחזור, לא להתמוטט כמו בפעמים שעברו אלא לדבר על הקושי. אז הנה, ממש לא בשקט. כנראה א ני אצטרך מתישהו להתרגל לזה שאני לא "צריכה" אני רוצה. גם לא בשקט וגם המון מילים..

הי רוני, לא הבנתי כל כך את ההתפלפלות של המשפט הראשון... אני שמח שאת מדברת, אז אשמח גם להבין יותר למה בדיוק התכוונת שם. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית