אודי הי,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/07/2015 | 22:15 | מאת: .במבי פצוע..

אתה יודע ? היום כשהייתי אצלה אמרתי לה שקצת מפחיד.. ואם פתאום ??? לא יודעת.. ואם זה ירגיש ?? לא יודעת מה.. ואום זה יהיה קשה אז נחזור ל 5 ? והיא אמרה שכן.. שאם זה ירגיש (לא זוכרת לצטט) אז נחזור ל 5 בשבוע וכבר נמצא זמן.. זה הרגיע.. גם סיפרתי לה קטע של חלום שחלמתי הלילה שנזכרתי פתאום : בחלום ,יש איזה תינוק/ת ומישהי/ו מחזיק בכתפיים של התינוק/ת ומכניס אותה/ו לתוך המים כזה כמו משקיע אותו/ה פנימה לגמרי (כמו טבילה/הטבלה כזו ?) ומרים אותו/ה התינוק/ת רוצה לבכות /לנשום אבל הוא לא יכול כי המבוגר/ת הזה שוב דוחף פנימה למים את התינוק/ת ושוב מוציא אותו החוצה ושוב התינוק/ת נמסה לנשום/לבכות אבל שוב המבוגר/ת משקיע את התינוק/ת פנימה למים.. עד שהתינוק מפסיק ..ומת ? איבד את ההכרה ? לא זוכרת.. וזהו.. אודי, יש לך איזושהי מחשבה/השערה/משהו ? שלך-במבי.

הי במבי, המחשבה שלי זה שהייתי רוצה לחבק את התינוק המעונה הזה ולהרגיע אותו... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית