קשה לי!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/07/2015 | 22:12 | מאת: נטע.

אודי, קשה לי בטיפול! קשה לי עם זה שאני מרגישה כלפיו רגשות סותרים. אוהבת ושונאת אותו באותה הנשימה. מרגישה שהתלות הזו אינה בריאה עבורי. לפעמים אני מדמיינת שקורים לו דברים ממש רעים וזה משמח אותי.... אני זקוקה לו ואני כועסת עליו בשל העובדה הזו. אודי, מה לא בסדר איתי? מה לא בסדר בטיפול שלנו? למה זה כל כך קשה? נטע.

הי נטע, איני יודע למה זה קשה, אבל אני מקבל את מילתך שזה קשה. אם החוויה הזו של רגשות סותרים וקיצוניים מאפיינת קשרים נוספים שלך - הרי שזה חלק מהותי ביותר מהטיפול (כמו שאני מרבה להגיד כאן...). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית