חוזרת לנסות...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/07/2015 | 19:08 | מאת: מיכ

כן, אני עכשיו שוב פה...אם תקבל אודי :( ....אוףףף קרה לי מולה משהו גם והכל קשה לי.......שיתפתי אותה בפעם שעברה על מחשבות שלי בקשר לדיאטה ודברים אישיים כל כך.....הייתה פגישה טובה אבל היא גם הרגישה שהייתי זקוקה לתמיכה ממש חזקה אז היא הסכימה גם לתקשורת בין.....אבל קרה משהו, כנראה שההשלכה הייתה חזקה מדיי כלפיה, נדמה לי שפגעתי בה :( , בפגישה קודמת ביקשתי פגישה נוספת ביום א היא אמרה שעמוסה ואז היא כתבה במוצ"ש שהתפנה לה בבוקר זמן, לא ראיתי כי לא פתחתי את הנייד, היא שלחה בהודעה רגילה שגם לא יכלה לראות שהיה סגור....רק באחת עשרה וחצי ראיתי ועניתי שרוצה והיא כבר אמרה שתפוס וצר לה...כתבתי לה ממש ולא מאמינה לך...התעצבנתי שהיא כבר קבעה עם מישהוא אחר ולא חיכתה לי...כמובן שבגלל שלא עניתי.......טוב בכל אופן יישרנו את ההדורים....לא רציתי כבר לבוא אבל באתי ועדיף לא להיות חד צדדיים והיא אמרה לזכור שעומד מולה בן אדם והיא לא מושלמת .....כנראה נפגעה ממני...זה הפתיעה אותה כנראה, תפס אותה ככה לא יודעת...טוב, כמובן שהתנצלתי...וכמובן שהיא הכילה, היא מדהימה!! אבל עכשיו יש הפסקה של שבועיים כי לא יכולות להפגש...בעייתי. אבל נתקשר כשצריך....זה טוב, שלא הרסתי אותה!! כנראה שניסיתי אותה, אוףף למה אני מנסה שוב ושוב אותה, כנראה מחכה שתזרוק אותי..זה עצוב וחבל לחכות שלא יצליחו להכיל :(

02/07/2015 | 19:23 | מאת: רחל רחל

יש בכל מה שכתבת הרבה כאב וקושי... אבל גם הרבה שמחה ותקווה.. אתן הצלחתן לדבר אחרי, את הגעת, את לא נעלמת לה, אני יודעת כמה זה קשה. הנטייה הזאת שטבועה בנו - שלא מאמינה שאפשר אחרת... אבל אפשר. הנה, הוכחה. גאה בך. ובשבועיים האלה, אנחנו פה, בזמן שהיא איתך ולא איתך. רחל.

02/07/2015 | 19:55 | מאת: אביב 11

שמחה שחזרת ומאמינה בך שתצליחי לגשר איתה על הפערים מבינה אותך בקושי בבחינה בנסיון ככ מבינה אותך. איתך

הי מיכל, ברור שאקבל, ברוכה את בבואך! שתיכן יכולתן להכיל את הפגיעה, וזה מה שחשוב. בסופו של דבר - כך נבנה קשר יציב ואמיתי... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית