עשיתי את זה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/07/2015 | 12:12 | מאת: אביב 11

אז נרשמתי ללימודים לשנה הבאה ... מאמינה בטוב חושבת חיובי עושה פעולות. לא מוותרת על עצמי יותר ... ואודי אתה צודק התהליך מאוד חיובי גם לא ויתרתי על הפגישה אתמול . כל כך הייתי צריכה אותה . לא מוותרת על עצמי יותר עשיתי את זה יותר מידי שנים . תודה שאתם כאן איתי . ולמי שמתלבטת על טיפול זה עוד אחת מההוכחות שזה עובד כשעובדים . גם אם הפגיעה מאוד מאוד קשה שהורסת יסודות.

הי אביב! כל הכבוד ובהצלחה! :-) אודי

01/07/2015 | 18:36 | מאת: חלום

02/07/2015 | 19:11 | מאת: רחל רחל

איזה כיף לשמוע! ממש שמחתי לקרוא! אני גאה בך שאת לא מוותרת.. ובחרת לגדול ולפרוח.. שיהיה בהצלחה גדולה!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית