כבר לא יכולה יותר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/07/2015 | 22:53 | מאת: -חנה

קשה לי עם החיים האלו. לא יודעת, רוצה הלרים ידיים. וזהו. לא יודעת אם נשאר לי כוח לנסות ולעשות שמהו כדי לעזור לעצמי.. חוץ מלבכות עכשיו אני לא יוכלה כלום

02/07/2015 | 18:53 | מאת: תותי

מבינה את ההרגשה שלך. לפעמים יש מצב רוח מתמשך לא נעים. נסי לעשות דברים שאת אוהבת ונהנית מהם. נסי לנוח ולכתוב על דף כל מה שאת מרגישה. אבל ה - כ - ל. מאד יכול להקל עלייך. אוהבת תותי

הי חנה, אני מקווה שתצליחי למצוא כוחות, מעבר לרק לבכות. את הרי זוכרת מי הם אלו שרק בוכים ולא מנסים ליזום שינוי פעיל במצבם? ;-) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית