למיכל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/07/2015 | 18:26 | מאת: הילה

היי מיכל קראתי מה שכתבת... וכמה מאכזב ומתסכל..... חשבתי גם על כאן, על היציאות והכניסות.... שזה בסדר וזכותך.... מצד שני נראה שאת עדיין אמביוולנטית גם לכאן וגם לטיפול.... אולי מחפשת מפלט החוצה ומקום אחר... לא יודעת זה סתם מחשבות שלי ואולי אני טועה.... וכל הכבוד לך על הירידה במשקל והטיפוח זה ממש קשה לי. אלופה!!! הילה

05/07/2015 | 10:00 | מאת: מיכ

תודה ...הורדה במשקל זה בסדר הבעיה השמירה על ההורדה. זה לא פשוט, ונאבקת בזה עדיין, זה ממש לא אורח חיים (עדיין) אני בטוחה שגם את יכולה להוריד ולטפח את עצמך! כי יש בך את הרצון.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית