לחנה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/06/2015 | 22:38 | מאת: הילה

היי חנה אהובה... את יודעת? במחשבות שלי את איתי... את הולכת איתי... ואני ממש מרגישה רעידת אדמה בחיים שלך. כל כך ייחלת, ניסית וקווית... היית קשובה לכללים וזה כל כך לא מגיע לך, יקירה. זה נשמע אובדן גדול, גדול מידיי. זה כואב, מטלטל, וממש זורק מהמקום. אבל בשבילך אני מבקשת שלא תכרתי את הענף שאת יושבת עליו. את העבודה והבריאות שלך. אל תוותרי על השלווה שלך, על הזכות להיות אהובה. אל תוותרי. אני איתך! הילה

01/07/2015 | 12:43 | מאת: -חנה

איזו מקסימה את. עכשיו בהפסקה בעבודה ונכנסתי קצת לפורום. את צודקת שזו באמת טלטלה עבורי, אבל בתוכי יודעת שהיא רוצה רק לטובתי וחושבת שזה מה שנכון ויעשה לי טוב יותר. אז אני סומכת עליה וברור שבכל זאת קשה לי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית