רוצה להיות פה קצת...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/06/2015 | 22:20 | מאת: -חנה

גם נראה לי שלא ראית הודעה אחת שלי, אולי לא היה לך מה לענות לי.. בכלל שכחתי מזה, אבל הנה נכנסתי לכאן ונזכרתי שוב. מחר אנחנו נפגשות, כי היום לא יכלה.. לא רוצה להרגיש שאני צריכה להספיק כמה שיותר איתה. בכלל לא מוכנה לזה, זה עוד מוקדם מדי בשבילי. ואולי אין דבר כזה להיות מוכנה? ובכל זאת לא רוצה.

הי חנה, יכול להיות שלא ראיתי, בהחלט. זה קורה לפעמים ואני מצטער על כך. ולגבי ה"לא רוצה" - כבר אמרנו שזה בסדר ומובן... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית