התייעצות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/06/2015 | 20:39 | מאת: הילה

אני חברה בעמותה שיש בה הרבה חברה מגניבים וחמודים.... יש שם בחורה שבעבר היה לנו תקל,יכול להיות ששיתפתי... ניסיתי להגדיל ראש והזמנתי אותה ליום הולדת שלי... היא הזכירה את מה שקרה אמרתי לה שמקווה שזה מאחורינו... אמרה שנישאר לה טעם מר בפה.... ניסיתי להבין איך אפשר לשפר אבל היא כל הזמן תוקפת את גרמת לזה! את תמצאי פיתרון! אמרתי לה שאני ממליצה בשלב ההידברות בינינו להימנע מההאשמות... אמרה שהיא לא תוקפת אמרה לי תמצאי פיתרון את.... את... את... בסוף שאלתי אם תרצה להיפגש מחר לקפה אמרה שכן... עכשיו אני לא יודעת אם זה בכלל כדאי... כי היא לא מוכנה לקחת אחריות... ממד שני אין לי כח כל פעם שהיא רואה אותי עושה לי פרצופים... חוץ מזה שגם בפעם הקודמת היא ממש פגעה בי ולא לקחה אחריות... מה עושים? הילה

הי הילה, טוב עשית שהסכמת לקפה. אני משער שהיא פגועה גם, אבל העובדה שמעוניינת ביישור ההדורים טובה. עכשיו נשאר נושא הפתרון עצמו - על מה חשבת? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית