סיוט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/06/2015 | 18:20 | מאת: תותי

כל יציאה לחופשה שלה זה סיוט!! זה עוד יותר ועוד יותר קשה. רק בחרדה מזה שיהיו שבועיים קשים במיוחד. קשה כבר עכשיו. עובדת ועושה דברים אבל לא מפסיקה לחשוב עליה ודואגת לה שתהיה בסדר. כלפי אחרים מאד עצבנית ואפילו לקרובים ביותר לא סיפרתי שהיא נוסעת לחופש כדי שלא ינצלו זאת לרעה ויבחנו אותי. הלוואי והייתי יכולה ליסוע איתה ביחד. ככה היה יותר קל. אוף!! אני שונאת שהיא יוצאת לחופשה למרות שאמרה שהיא לא עוזבת אותי. אני מפחדת שיעברו עכשיו שבועיים קשים ומלאים בגעגועים. רק המחשבות האלו עושות התקפי חרדה. ניסיתי לפרגן לה ולשמוח בשבילה - זה לא הולך!! אוף.....אודי בבקשה תעזור לי.

הי תותי, אני משער שיהיו שבועיים לא קלים, אבל שבועיים עוברים והיא תחזו רעם יותר כוחות. חופשה זה דבר חשוב, לכולם. לא חייבים לשמוח, אבל אפשר לקבל את זה ולהיערך עם דברים שיעזרו לך בהעדרה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית