.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/05/2015 | 19:49 | מאת: גולם

נניח שהיה לך מטופל שנתיים שהחליט לקחת הפסקה , כי בפגישות האחרונות הי לו נורא קשה להיכנס לפגישות מחשש מהשיחות והעובדה שצריך "להתקדם " בתהליך... האם יוצא לך לחשוב על אותו מטופל ולהיזכר בו או שמא תזכורת ממנו יכולה להועיל ? מודה מתגעגעת אליה אבל לא רוצה לחזור לפחדים שלקראת הפגישה. לכתוב לה שהיא חסרה לי כדי שהיא תדע? או לוותר כי זה כלל לא משנה לה מה אני חושבת?

הי גולם, האם אינך מתארת סוג של פחד, שאולי היא שכחה אותך ואינך משמעותית יותר עבורה? אודי

31/05/2015 | 06:44 | מאת: אביב 11

די בחנת אותה מספיק את יודעת שהיא איתך שהיא בסדר שיש לה אורך רוח .... את יכולה כבר להפסיק , את יכולה לנוח ..לתת לה להיות שם עבורך לנות את הכאב החוצה .... אולי תתחילי משינוי שמך...זה שם שמנציחאת חוסר הרצון להפתח ..מה דעתך על פרפר ...יפיפה מקסים שלא מפחד להראות את כל גווניו .. כן אני יודעת השם הכי מתאים לך אז הגיע הזמן לשנות..מפחיד כן מי אמר שלא אבל אפשרי תנסי ..חם שם בחוץ

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית