ייאוש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/05/2015 | 11:46 | מאת: Mika

היי אודי, אני שונאת רופאות נשים, ומפחדת מהכיסא שלהן מאוד.. בהריונות כמעט ולא עשיתי בדיקות...רק US בטני ועל הלידות אני מעדיפה שלא לכתוב או לדבר אני כבר למעלה משנה בטיפול, והנושא הזה עלה מספר פעמים, והמטפלת הסבירה שחשוב שאלך להיבדק, ואני מנסה ופשוט לא מסוגלת לשבת על הכיסא הגועלי הזה! ואז הרופאה מתחילה לאבד סבלנות, ולהתעצבן..ואז אני מתחילה להילחץ ומחליטה ללכת וזהו.. וגם הפעם לא הצלחתי, וזה מייאש ומתסכל... למה אין לי אחות גדולה שהיא רופאת נשים??? למה אין לי אחות גדולה???

הי מיקה, זה באמת חשוב, למרות הקושי והקונוטציות הלא נעימות. אני משער שניתן להתייחס מטאפורית לרופאת הנשים כאל אחות גדולה (ואפילו לידה עוזרת אחות אמיתית...), לא כך? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית