כאב מרוכז

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/05/2015 | 11:04 | מאת: שירה

הי אודי, הכאב הזה מרוכז מקורותיו בילדות בודדה ועצובה בצל אלימות, נעורים בודדים חסרי אמון ופחד שהופך למציאות של ניצול מיני, המשכו במקרה אונס קשה ואלים שהודחק "נשכח" והתעורר. אני מרגישה אבודה כל כך. הכאב והעצב לא מרפים ולמרות הטיפול אני לא מרגישה שיש תקווה. תודה שירה

הי שירה, תקווה תמיד יש, וההוכחה היא שאת בטיפול. בלי תקווה אין טיפול. חוץ מזה (ועל אף הקושי) - אפשר להרגיש מאוד את תחושותייך בהודעה זו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית