רקדתי!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/05/2015 | 12:26 | מאת: Mika

רקדתי!!!!!!!!!!!!! הייתי אתמול עם הבת שלי בחתונה , עם המון אורות מהבהבים ועשן, ורקדתי!!!!!!!!!! כמובן שרקדתי!!!!!!!!!! מזעזע וגם הייתי לבושה קצת כמו חייזר אבל מדוע שיהיה לי משנה, כל עוד רקדתי!!!!!!!! עם ילדה מהממת? שלימדה אותי איך להשתולל ולקפוץ ולהסתובב מהר מהר וכשהבת שלי אמרה לי שהיא צמאה והלכנו לשתות היא שאלה אותי איזו שאלה ממש טריוואלית על איזה מיץ יותר טעים?וחשבתי כמה זה נחמד, שיש לה אותי בשביל לשאול... אפילו שאלות כאלו לא ממש חשובות... ואז חשבתי על אמא שלי, שכל מיני גורמים מנעו ממנה לענות לי לשאלות טיפשיות וגם לכאלה שלא ובכלל להיות בשבילי מתי שהצטרכתי באמת.. וגם מתי שסתם רציתי תשומת לב ואני לא כועסת עליה, אני בעיקר מאוד עצובה והלוואי ויכולתי לגרום לה לרקוד גם...

הי מיקה, איזה כיף! :-) אודי

25/05/2015 | 17:14 | מאת: מימה

שמחה בשבילך

25/05/2015 | 19:16 | מאת: אביב 11

בטוחה שהגבתי לך קודם ... איך אני שמחה איזה יופי שרקדת ...והקשר עם הבת ..כן יקרה ככה יוצרים קשר זה נהדר ...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית