כ"כ לא טוב לי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/05/2015 | 00:02 | מאת: -חנה

אווף במיוחד לא בטיפול, שום דבר לא מצליח לצאת, פה ושם אולי בכי וצעקות. שתינו לא מבינות מה קרה וקורה לי וזה כמעט בלתי אפשרי בשבילי להמשיך להיות שם. וקשה לי שם ובכלל. וחג יומיים וגם זה לא מוסיף למצב שלי. ובנות וגם אורי (:, שתדעו שאני כאן וקוראת אתכן ואיתכן וסליחה שלא יכולה יותר מזה כרגע.

20/05/2015 | 11:02 | מאת: אביב 11

תשמרי על עצנך אל תילחצי . יש כנראה משהו שצריך לצאת גם לידה זה תהליך כואב . גם חאפרוח או לגולם קשה לצאת לאט לאט זה יגיע ..כמו פרח שפורח כל דבר בזמנו ...בנתיים תקבלי שיש קשיים ..וזה גל וזה עובר ..חיבוק ענק

20/05/2015 | 22:59 | מאת: -חנה

20/05/2015 | 18:01 | מאת: רחל רחל

את פה. ואנחנו פה. גם אם את רק בשקט פה.. אני יודעת כמה קשים לך חגים.. תמיד הייתי מזדהה אתך שהיית כותבת על זה.. אני זוכרת שאודי אמר לך לתלות ולמסגר כמה מילים שאמרת פעם... זוכרת?.. רחל.

20/05/2015 | 23:01 | מאת: -חנה

משתדלת לזכור, לפעמים זה קשה מדי

הי חנה, בכי וצעקות פה ושם - נשמע כמו (ואני יודע שאינך אוהבת את ההשוואה) תינוקת שצריך לתרגם את מצוקתה למלים... או לפחות להרגיע. אודי

20/05/2015 | 23:16 | מאת: -חנה

אבל אתגבר (:

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית