.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/05/2015 | 20:44 | מאת: גולם

אוף...תחושת המחנק הזאת . אני מרגישה שאני לא מצליחה להתנהל ביומיום , לא בא לי/ מפחדת , נראה לי מיותר ולא משמעותי. ואל תגיד טיפול עשינו הפסקה, הטיפול הקשה עלי מאד ולא עסקתי שם בדברים החשובים אלא רק בטיב היחסים ביננו ואם הם קימיים ואילו הבעיות החשובות לא מצאו מקום להתבטא. אוף....

18/05/2015 | 13:23 | מאת: Mika

אני מאוד מזדהה עם מה שאת כותבת כפי שניתן לראות מההודעות שלי, גם אצלי הקשר עם המטפלת תופס הרבה מאוד מקום, ואני לא ממש משתפת בקשיים אחרים. זה לא משהוא שקורה במטה קסם, זה הרבה עבודה קשה - זה כאילו להתנגד להגנות שלך . אולי תנסי להדפיס לה את ההודעות שאת כותבת כאן? שיהיה לה קצת מושג לגבי הקושי שלך ... ואויש, תשני כבר את הכינוי הזה שלך! :-)

18/05/2015 | 19:17 | מאת: אביב 11

מחנק זה הרגשה נוראית אני איתך ..אבל יקרה את תחושת המחנק אפשר לפרק בטיפול זה תהליך ולוקח זמן וקשה אבל זה בדיוק העבודה בטיפול ...איתך

18/05/2015 | 20:58 | מאת: גולם

מיקה יקירתי, תודה על ההזדהות. לשנות את הכינוי? זה הכי מתאים לי . גולם!

20/05/2015 | 07:38 | מאת: אביב 11

זה צעד ראשון לצאת מתוך החשכה ...קצת לזוז מאזור הנוחות ..

הי גולם, אל חשש, לא אגיד. לפעמים מנצחת ההתגלמות. לא סתם בחרת בכינוי שלך, כך ציינת לא מזמן... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית