באה באיחור

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/05/2015 | 19:49 | מאת: הילה

היי אודי. בשבוע שעבר פספסתי אותך ויצאת לחופשה וגם היום... כל כך התגעגעתי אליך... ראיתי שכתבת שהכנס עבר עליך בטוב גם מבחינה חברתית ומקצועית. שמחתי לקרוא. התקבלתי ללימודי עבודה סוציאלית:)! זאת תוכנית הסבה של שנתיים.זה יאפשר לי להמשיך לעבוד ולהיות בקשר עם ילדיי. אני גאה בעצמי על ההשגים שלי אבל מפחדת להיתנשא על אחרים.... משהו באזור הזה.... הילה

18/05/2015 | 17:19 | מאת: רחל רחל

מזל טוב!!!!! איזה נחת......... את צריכה להיות גאה..ולהעריך את עצמך. ויש לך על מה. רחל.

הי הילה, איזה יופי! אני בטוח שתדעי איך לא להתנשא, אלא דווקא להשתמש בניסיון שלך בצורה טובה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית