חח אני רואה שההודעה הפסיכית שלי לא פורסמה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/05/2015 | 17:40 | מאת: מימה

טוב שכך.. הייתי במצב רוח קשה שכתבתי אותה. נרדמתי אחכ. זה עזר לי ללכת לישון אחרי ש'הוצאתי' פה. אודי אתה לא חושב שאני רעה נכון?

הי מימה, אני חושב שיש בך תוקפנות גולמית והרסנית שבאה לידי ביטוי כאן. אבל את אומרת שבמציאות אינך פוגעת בזבוב... בסך הכל נראה לי שאת מאוד סובלת ולא ממש מצליחה להתקדם מהמקום הקורבני. אודי

19/05/2015 | 12:33 | מאת: מימה

ולפעמים גם לכעוס על אנשים. פעם לא יכולתי לבטא כעס בכלל. אבל אני לא אלימה ותוקפנית כלפי חוץ.מרגישה פנימית ככה לפעמים שנזכרת בפגיעות שפגעו בי ואכזבות

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית