הודעןת משניות שלא מתפרסמות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/05/2015 | 20:14 | מאת: הילה

אודי, בעניין טכני הפעם- אני שולחת הודעות המשך- למימה,לאביב, לרוני והם לא עולות. עולות רק הודעות שאני מפרסמת ככה. הודעות ראשונות ולא משניןת. זה קשור לזה שאני מעלה מהנייד? זה מוכר למישהי/מישהו כאן? הילה

הי הילה, לא מכיר. יכול להיות. אני יודע שהנייד עושה אי אילו בעיות. אודי

20/05/2015 | 07:25 | מאת: אביב 11

הודעות משניות מהפאלפון לא נקלטות במערכת גם שזה רושם נקלט בהצלחה המון פעמים הגבתי לך ולאחרות וזה לא עלה ... לכן הרבה פעמים אני פותחת חדש ...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית