אביב יקירה!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/05/2015 | 13:36 | מאת: הילה

היי אביב מה שלומך אהובה? הגבתי לך בעץ שכתבת על הקולות שרוצים לפגוע.. זה משום מה לא עלה.... כתבתי לך שעובדת סוציאלית שעובדת איתי אמרה לי משפט שמלווה אותי: אל תצטרפי אליהם. זה היה בזמן שעבדתי במקום עבודה שלא העריך אותי.והיה הרבה תוקפנות אליי... ותמיד היא היתה אומרת לי- תהיי את נחמדה לעצמך,לא מגיע לך יחס כזה, אל תצטרפי אליהם. בזמנו זה עזר לי מאוד... קראתי את מה שכתבת לאורי הבן זוג של עמליה זל. אני מלאת התפעלות מהעושר הנפשי שלך. הדקויות של הדברים שאת כותבת... כמו שאודי אמר- מרימה אנשים מהרצפה... כשאני פותחת את הפורום קודם כל מחפשת את אותך ואת אורי... מאחלת לך יום רגוע, מלא בקולות רכים ומיטיבים..... שלך- הילה

18/05/2015 | 19:20 | מאת: אביב 11

תודה הילה זה נכון מה שאת כותבת על הקולות אבל זה קשה הם חלק ממני הם אני אני לא יכולה להתעלם מהם ..זה כמו להתעלם מהיד שלי . אני מנסה ללמוד מה מעיר אותם אבל כל דבר שאני עושה לעצמי מעיר אותם זה הפיצול הם דמותו של אבא בתוכי...עצוב .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית