אודי....;(

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/05/2015 | 19:12 | מאת: רחל רחל

אודי... אני צועקת, בוכה... אתה שומע אותי?.... אודי....;( למלא את מה שחסר, נכון אי אפשר. החוסר תמיד יהיה שם.,, החוסר אמון. הפגיעה. אבל רוצה לבנות secure safe! לפחות אחד בעולם. בן זוג אין לי. אז אם אין טעם? ותמיד זה לא יהיה מה שרוצה? אז מה הטעם? מה הטעם לעורר את כל הרצונות האלה שהתכחשתי והדחקתי רוב חיי?... אז היום יודעת שרוצה אמא. שרוצה אבא. רוצה את הקשר הקרוב קרוב הזה.. כמו תינוקת. שיחזיקו, שיבינו, בלי לדבר, שיהיו. קרוב קרוב. אז מה זה נותן לי? זה שרוצה? ואי אפשר בכלל? או שאפשר? מה אפשר? קשר חלקי ביותר? אני יכולה להשיג בכל מקום ולא לשלם על זה כל כך הרבה... אני מבולבלת,,,,;( אודי..,,,,.,

הי רחל, תנסי לחשוב פחות בשחור או לבן. הכל או כלום. זה מאוד קשה לעשות את זה, אבל תנסי להתחיל. השלמה, כבר אמרנו? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית