אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/05/2015 | 13:07 | מאת: אביב 11

מקווה שהכנס עבר בטוב. עשיתי עוד צעד קטן/גדול בעניין הגוף והאכילה הבוקר .. ועכשיו הם באים מכל הפינות..הרעש עצום הרצון להכאיב לפגוע חזר. זה הולך להיות סיוט, אבל בסיבוב הזה אני נלחמת. מזכירה לעצמי שהפעם אני לא לבד. אז מודה פוחדת כל כך ונאחזת לא להשאב למקום שאסור לי לדאוג לעצמי. למה כלום לא יכול ללכת לי חלק קל וטוב.

17/05/2015 | 16:00 | מאת: רחל רחל

אני גאה בך! כיף לקרוא ולראות את התהליך שאת עוברת... שלך, רחל

17/05/2015 | 18:44 | מאת: אביב 11

הי אביב, הכנס היה מצויין. אני גאה בך על מה שאת עושה, ולפעמים הדרך מאוד קשה ומאתגרת. אם זה היה קל זה לא היה כל כך מאתגר (אבל כאילו שיש לנו אפשרות לבחור...). אודי

17/05/2015 | 18:42 | מאת: אביב 11

אולי בגלל זה כלום לא הולך לי בקלות :)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית