אביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/05/2015 | 16:53 | מאת: אורי

תודה לך על ההשקעה והכתיבה הבהירה ששפכה אור על לא מעט מצבים שניתקלתי בהם. ממש מודה לך ששיתפת. אני חושב שהיא התמודדה בגבורה עם המתבגרים וכל מה שקשור למיניות ומאוד נזהרה שלא לפגוע בהם. היא נקרעה כשהבת שאלה איך הפעם הראשונה כי לא היתה לה פעם ראשונה. אני מברך אותך על תבונתך ומאחל לך ימים טובים ומאושרים ככל שניתן. שלך, אורי

17/05/2015 | 18:31 | מאת: אביב 11

היא אכן התמודדה בגבורה וגם אתה ...אני יודעת לא פשוט לחיות עם הדיסוציאציות האלה. תודה לך איש יקר גם לך אני מאחלת שתעבור ותעבד את הקושי שנחת עלייך ותצליח לשקם את חייך וחיי משפחתך ..

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית