גמילה בן שנתיים ועשרה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

14/12/2016 | 16:00 | מאת: לילי

לאחר גמילה לא מוצלחת(מפיפי בלבד בשעות היום)הוחלט ע"י צוות הגן להחזיר לבני את הטיטול,יש לציין שאינו מוכן לעשות קקי בשרותים בכלל,הדבר גורם לאי נעמויות(ריחות,לכלוך)הילד מפותח מאוד שפתית וקוגניטיבית,אבל רגשית רואה את עצמו כילד קטן יותר מגילו,יש לציין שהוא היחיד בגן שאיננו גמול(כאשר הוא בין הצעירים בגן)אני עובדת עצות מה לעשות?הן גם טוענות שהוא מתפזר בשעת האוכל,בציור בגועש,בחול,ףהאם זה קשור לסוגרים? יש לציין שכל אבני הדרך הושגו עד עתה בזמן.

מומלץ לעשות לילד בדיקות שתן לעיתים דלקות שתן מפריעות לשליטה. אם תקין. חכי עד הקיץ הרפי מהנושא ואז נסי שוב לגמול. לידיעתך יש בקופות חולים מרפאות לגמילה.

מנהל פורום התפתחות הילד