שאלה לגבי חשיפת עובר לרעש

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

25/10/2016 | 11:28 | מאת: מיכל

חגית שלום , מקווה שאני בפורום הנכון . אתמול נכחתי באירוע מחריש אזניים . אני בתחילת חודש שישי , הרעש כאמור היה מאד חזק שירים ותופים ונמשך במשך כשעתיים . בסיומו נכנסו לי חששות גדולים לגבי פגיעת גלי הקול בעובר , שמיעה , מע' עצבים לב וכו... כל מה שידוע על גלי קול . אשמח לדעתך בנושא , האם יש דרך לבדוק אם חלילה היתה פגיעה כלשהי כל עוד העובר בבטן , מיותר לציין שאני מאד חרדה מאתמול והמידע ברשת לא בדיוק מסייע. בתודה מראש

לא ידוע לי על נזק שמיעה לעובר בעקבות רעש אולי ניתן להתייעץ בפורום רופא ילדים.

מנהל פורום התפתחות הילד