תנועות פה והוצאת לשון אצל תינוק בן שנה

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

10/10/2016 | 22:12 | מאת: אנה

שלום, הילד שלי בן שנה וחודש, בריא בד"כ ועם התפתחות תקינה. בחודש אחרון הוא התחיל מידי פעם להוציע לשון ולעשות תנועות עם הפה והשפתיים. הינו אצל רופאת ילדים שאמרה שיכול להיות שמשהו מפריע לו וזה אמור לחלוף מעצמו. האם זו תופעה מוכרת? תוך כמה זמן הדבר אמור לחלוך? האם שווה להבדק שוב ואצל מי? (בנוסך לרופא ילדים). תודה.

מציעה להמתין עוד כשבועיים ולעקוב אולי לנסות מוצץ?, לראות מה הפעילות של הפה שעושה? יונקת, מוצצת, מתחילה לחייך.. לא משתנה לחזור לבדיקת רופא הילדים .

מנהל פורום התפתחות הילד