פיגור ואוטיזם................

דיון מתוך פורום  התפתחות הילד

08/08/2016 | 19:16 | מאת: ג

שלום, אנו זוג שמנסים להכנס להריון, אני בקרוב בת 42, בעלי בן 46, ידוע לי שמגיל 35 ישנם סיכונים לילד עם אוטיזם/מונגולואיד/פיגור ושהבדיקות בזמן ההריון יכולות לבדוק רק חלק. בנוסף לבעלי אח המבוגר ממנו שאובחן כאוטיסט ומפגר ואחיו הצעיר בריא ואף הוקפץ כיתה, בעלי בריא אף הוא ועובד בעבודה מאתגרת ואיכותית. האם מפאת הגילאים המבוגרים שלנו והרקע של אחיו הבוגר של בעלי, 1.במידה ואכנס להריון הסיכויים לילד עם בעיות יהיו גבוהים? 2.האם פיגור ואוטיזם הן גנטיים? 3.האם ניתן לבדוק סיכויים שלי ושלו לפני הריון? בבדיקת האיקס השביר יצאתי תקינה. תודה

את שואלת על אבחון טרום לידה ואני פיזיותרפיסטית לתינוקות. מומלץ להתייעץ בפורום גנטיקה . אוכל לענות שאכן תסמונת דאון שכיחה יותר באמהות מבוגרות והאבחון נעשה רק במהלך ההריון.

מנהל פורום התפתחות הילד