חיסון שפעת חזירים לפעוטות

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

28/12/2015 | 07:33 | מאת: משה

שלום יש לי ילדה בת פחות משנתיים והבנתי שיש לעשות חיסון ולאחר 4 שבועות עוד חיסון. היות ועוד כ-4 שבועות בדיוק לא אוכל לעשות חיסון (מסיבות משפחתיות) איזה מהאפשרויות הבאות הטובה ביותר עבור הילדה: 1. לעשות חיסון עכשיו ועוד אחד כעבור 5.5 שבועות. 2. לעשות חיסון רק עכשיו 3. לעשות חיסון עוד שבוע וקצת ואחרי 4 שבועות עוד חיסון.

שלום רב, סליחה על העיכוב בתשובה. לשאלתך, הכי טוב לעשות חיסון אחד כעת ולהשלים את השני מוקדם ככל הניתן (לאחר שחלפו לפחות 4 שבועות כפי שכתבת) בברכה, ד"ר אודי קלינר

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות