חיסון בהריוו

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

29/10/2015 | 09:57 | מאת: דורית

שלום אני שייכת לקבוצה חולים כרוניים ומקבלת מדכאי חיסון בהריון שבוע 20 . איזה חיסון של שפעת אני צריכה לעשות? חיסון מומת? מוחלש? תודה

שלום רב, קבלת חיסון שפעת בהריון תחת טיפול מדכא חיסון הינו חיוני לשם הקטנת הסיכון מסיבוכי המחלה. עם זאת, בשני המצבים לחוד (ובוודאי כאשר שניהם קיימים), אסור לקבל את החיסון החי מוחלש ולכן יש לקבל את החיסון המומת. לפרטים נוספים מומלץ לקרוא באתר משרד הבריאות http://www.health.gov.il/UnitsOffice/HD/PH/epidemiology/td/docs/360_Influenza.pdf.

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות