חיסון הפטיטיס B

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

24/08/2015 | 13:41 | מאת: רינת

טודנטית לסיעוד. כחלק מסדרת החיסונים המחייבת עליי להיות מחוסנת כנגד הפטיטיס B. קיבלתי את המנה הראשונה לפני כשלושה חודשים וכעת אני אמורה לקבל את המנה הראשונה (התעכבתי). מתי אוכל לקבל את המנה השלישית? האם עליי להמתין חצי שנה מהמנה הראשונה? או עליי להמתין עצי שנה מהמנה השניה? לא כל כך הבנתי... תודה מראש,

שלום רב, על פי ההנחיות, המנה השלישית ניתנת לפחות 5 חודשים לאחר המנה השנייה (כאשר המנה השנייה ניתנת חודש לאחר הראשונה, זה יוצא חצי שנה לאחר המנה הראשונה). בהצלחה בלימודים ד"ר קלינר

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות