אפשר לקבל עדכון על מבצע החיסון 2 טיפות?

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים - משרד הבריאות

13/11/2013 | 01:14 | מאת: אבי

באתר משרד הבריאות העדכון האחרון הוא מ 3.10.13. ממש לא מעודכן. 1) כמה ילדים חוסנו עד כה במבצע 2 טיפות? 2) מתי נערכו הבדיקות האחרונות של שפכים ומה נמצא בהן? 3) האם התגלו עוד נשאים של נגיף הפרא? אם כן, כמה והיכן? 4) כמה מקרים של GBS ו ADEM התגלו עד כה בילדים שהתחסנו בחיסון החי-מוחלש (אפילו אם אין קשר סיבתי בין השניים). 5) האם דווח למשרד הבריאות על תופעות לוואי חמורות שהופיעו בילדים שחוסנו עד שבועיים מהחיסון? אם כן, כמה מקרים ואלו תופעות?

17/11/2013 | 07:26 | מאת: ד"ר גיל הירשהורן

1. כמליון ילדים 2.הבדיקות נערכות באופן שוטף, עדיין יש בנגב ממצאים בודדים 3.לא דווח על נשאי נגיף הפרא 4. מקרים בודדים, לא בשכיחות גבוהה יותר מלפני החיסון 5.לא

18/11/2013 | 01:16 | מאת: תופעות לוואי לחיסון

לדוגמה, פגיעות נוירולוגיות או מחלות אוטואימוניות אחרות?

מנהל פורום חיסונים לילדים - משרד הבריאות