כאבי גרון ממושכים ובלתי נסבלים

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

29/05/2015 | 13:32 | מאת: מותשת

שלום ד"ר במשך חודשיים וחצי אני סובלת מכאבי גרון חזקים ביותר והנה הסיפור: במשטח שנלקח כשבועיים לאחר תחילת הכאבים נמצא חיידק לקחתי אנטיביוטיקה pen-rafa vk 500) אך הכאבים התחזקו, בייחוד בלילה ובבוקר עד לרמת קושי לישון לאכול ולדבר פניתי למוקד שם שלחו אותי לרופא אא"ג הרופא אבחן דלקת גרון אקוטית ונתן מרשם למשאף סטרואידי לאחר שלושה ימים ללא שיפור חזרתי לרופא המשפחה שלי שנתן לי מרשם לרוקסט פלוס שלא עזר כלל. ולמעשה שום משכך כאבים שניסיתי (אדוויל, אופטלגין, נפרוקסן, לכסניות מציצה). עבר שבוע מאז שהתחלתי את הטיפול במשאף ואין הטבה. הכאבים כל כך קשים שאני כבר לא מצליחה לתפקד כלל. האם זה אמור להיות כל כך ממושך וכואב למרות הטיפול? האם אני זקוקה לבדיקות נוספות? מחוסר בשינה וכאבים חמורים וללא הרף מביאים אותי לתחושת חוסר אונים כלום לא עוזר. הכאב מעסיק אותי כל הזמן ואינני יודעת מתי זה יסתיים?? לאחרונה יש לי גם כאבים קלים באוזניים, האם יתכן ומדובר במשהו אחר? מה ניתן לעשות עם הכאבים הנוראים? האם אני אמורה להמשיך לחכות שזה יעבור? בבקשה תעזור לי. תודה!!

ערב טוב כאב גרון בעצמה ובמשך כפי שאת מתארת אינם סבירים. עלייך לעבור בדיקת אא"ג מקיפה. ד"ר חיים גבריאל. מומחה אא"ג, מנתח ראש וצוואר. בי"ח אסף הרופא טל 08-9779660 פקס 08-9779661 סניפי אסותא מרכזים רפואיים. https://sites.google.com/site/drgavrielhaim

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון