יובש בגרון וצרידות בעקבותיו - עצה דחופה לחזן

דיון מתוך פורום  מחלות אף אוזן גרון

20/09/2014 | 23:49 | מאת: יוסי

שלום, מזה כשבועיים שלושה יש לי יובש בגרון בבוקר ולכל אורך היום תחושה של יובש וכאב מעומעם בגרון. שתייה תה עוזרת וסטרפסילט עוזרת אבל זה חוזר. אני צריך להיות חזן בתפילות ימים נוראים וחושש מזה. קראתי עצות על בצל ודבש אבל צריך משהו שיחזיק לי למשך כמה שעות. אשמח לכל עצה. תודה. יוסי.

30/09/2014 | 17:27 | מאת: ד"ר יעל אסטרייכר-קדם

שלום, מומלץ על שתית מים מספקת. לשקול עם רופא המשפחה נטילה של חומרים מכייחים. תה משתן ולכן גורם ליובש בפה. בצל גורם לצריבה בריריות ולכן אינו מומלץ.

01/10/2014 | 11:22 | מאת: יוסי

והאם לשתות מים חמים כן בסדר? עם לואיזה? מליסה? או שזה כמו תה? תודה.

01/11/2014 | 08:08 | מאת: רפי

היי רציתי לדבר איתך בפרטי בקשר למה שכתבת אולי תוכל לעזור גם לי בנושא [email protected]

מנהל פורום מחלות אף אוזן גרון