טיפול ב- Nebido

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

06/10/2015 | 20:26 | מאת: נעם

שלום לאור רמות נמוכות של טוסטוסטרון טופלתי למשך זמן קצר בג'ל. ולא מזמן עברתי לזריקת תלת חודשית. לעת עתה יש לי רושם שתחת הטיפול בג'ל האפקט היה טוב יותר, אף שהמינון היה נמוך. האם זה הגיוני? בטיפול בזריקה האפקט צריכה להיות מיידי או לוקח זמן? ראיתי בהוראות של הזריקה שיש לתת אותה בצורה מאוד איטית, לפחות במשך 1-2 דקות. אני חושב שקיבלתי אותה תוך כמה שניות. האם זה יכול לפגוע באפקטיביות והיעילות של הטיפול? איך אני יכול לדעת מלבד התחושה? תודה רבה

לנעם שלום רב, א.- אנשים שונים מגיבים באופן שונה לכל תרופה. אם הרגשת יותר טוב עם Testomax gel- תחזור לטיפול זה. ב.-בטיפול בזריקה האפקט צריך להיות מיידי או לוקח זמן?-לא מיידי, מדובר באפקט הגרגתי. ג.- משך הזרקה לא משפיע אל אפקט התרופה. ד.-איך אתה יכול לדעת מלבד התחושה?- לפי רמת טסטוסטרון, אשר תעלה בהדרגה ותגיע לרמה קבועה אחרי מספר זריקות. האפקט הוא אינדיוידואלי, ומספר זריקות עד להשגת רמה קבועה של טסטוסטרון יכול להיות שונה ממטופל למטופל. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס