פפילרי בבלוטת תריס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

25/08/2015 | 22:42 | מאת: דפנה

לפני 5 שנים כריתת בלוטת תריס ובלוטות לימפה מעורבות כמו כן עברתי בזמנו 2 טיפולי יוד רדחואקטיבי. כעת אני בטיפולי שיניים. סתימת שורש עמוקה וצילום השן האם סתימה עמוקה וצילום שן עלולים לעורר שוב את מחלה? פפילרי בבלוטת תריס?או שאין קשר? תודה

לדפנה שלום רב, האם סתימה עמוקה וצילום שן עלולים לעורר שוב את מחלה?-לא בברכה, ד"ר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס